Kort-en-krachtige WiFi hovercraft workshops op Maker Faire Gent 2024

Ik ben er opnieuw bij op Maker Faire Gent, met korte workshops. Met speciaal voorbereide setjes kunnen veel meer makers deelnemen en in een goed half uur een WiFi bestuurde hovercraft bouwen om die vervolgens uit te proberen.

We plannen ook een nieuwe zeppelin mee te brengen.

Een gedachte over “Kort-en-krachtige WiFi hovercraft workshops op Maker Faire Gent 2024”

  1. Hovercraft wifi niet zichtbaar.

    Hallo, wij kochten op de makers fair in Gent jouw hovercraft. Maar als we hem opzetten krijgen we een groen lichtje ipv een blauw en op geen enkel van onze telefoons of iPads kunnen we de wifi van de hover craft vinden. Hoe kunnen we dit oplossen?
    Dank je.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
22 − 13 =